Ολοκλήρωση Ενότητας Εργασίας 3

Με χαρά ανακοινώνουμε πως ολοκληρώθηκε η Ενότητα Εργασίας 3 (ΕΕ3): Υποδομή Οργάνωσης, Συλλογής και Παρουσίασης της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του έργου InCulture. Στην Ενότητα αυτή περιλαμβάνονταν η επικαιροποίηση του Data Management Plan (DMP) και η σύνταξη μελέτης διαχείρισης προσωπικών δεδομένων (Personal Data Management Plan – PDMP), τα Σεμινάρια Προφορικής Ιστορίας και Εθνογραφίας & Λήψης Συνεντεύξεων και Καταγραφής Τεκμηρίων (τεχνικό), η Διαδικτυακή Πλατφόρμα Οργάνωσης Κοινοτήτων Χρηστών, τα Εργαλεία Καταγραφής Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε Πραγματικό Χρόνο, οι Εφαρμογές για την Παρουσίαση της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και σε ευρύτερο πλαίσιο η Συλλογή της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, τα σεμινάρια Προφορική και Τοπική Ιστορία: Οι “ιστορίες” σε Σύγκλιση και Άυλος Πολιτισμός μεταξύ Κληρονομιάς και Τεχνολογίας πραγματοποιήθηκαν στο Ίδρυμα Περδικάκη στη Ρόδο στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με την περαιτέρω υλοποίηση του έργου InCulture, γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι για τις νεότερες εξελίξεις!

#InCulture #OralHistory #RhodesProjectSCE #ITE